Regne Unit 2010: seguint l’expectativa per sonar més bé

Per Josep M. Sebastià

Josh Dubovie: That Sounds Good To Me

Un any més, l’ens públic britànic per referència, la BBC, va escollir el seu representant mitjançant una única final anomenada Your Country Needs You. En aquesta segona edició del format tornaven a repetir la fórmula rodona de convidar a un compositor de referència del país per compondre la cançó que després enviarien al festival. En aquesta edició, el responsable va ser Pete Waterman, autor de referència per compondre part de les cançons de Rick Astley, Kylie Minogue, Bannanarama, i molts més.

A diferència de la candidata l’any passat, Jade Ewen, amb una peça de Lloyd Webber, aquest any l’expectativa era massa, convençuts de que genis musicals i amb renom recrearien una melodia, més o menys similar a la de l’any passat, qualitativament parlant. Tot i així la cançó guanyadora no ha estat molt ben acceptada pel públic britànic, ni tampoc el reocneixament del jove Josh.

En la preselecció hi van partiripar dos solistes masculins i un quartet, dels quals entre ells n’havia de sortir el guanyador per interpretar la cançó. Finalment va ser Josh qui es va endur el passaport a Oslo amb la cançó That Sounds Good To Me.

Aquí en podeu veure i escoltar la versió definitiva de la cançó en directe enregistrat en un programa de la BBC:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s