Bielorrúsia 2010: o el que és el mateix, adaptació immediata

Per Josep M. Sebastià

3+2: Butterflies

Altre vegada el sistema d’elecció per eurovisió al país ex-soviètic va ser mitjançant preselecció televisada. Aquesta, per això va anar carregada de problemàtica desde el primer moment. Després de celebrar-se la final en surt guanyador Artyom Mihalenko amb la cançó Don’t Play In Love, la qual va quedar desqualificada en pocs dies en veure realment que es tractava d’un plagi.

Un cop descartada aquesta, es va recòrrer al grup classificat en segona posició, 3+2, format per Yulia Shishko, el mateix Artyom Mihalenko i Egiazar Farashyan amb la cançó Far Away. Fins aquí tot sol.lucionat. Al cap d’uns dies, els mateixos cantants s’adonen que la composició de la cançó no és agraïda pel seu to de veu i decideixen  proposar a la BTRC, la televisió del país, canviar la cançó per una que s’adapti més a les necessitats dels components.

Aprofitant l’avinentesa que l’edició d’aquest any està farcida de cançons melòdiques i recorrent a la seva veu, opten per presentar la cançó Butterflies. Un tema a mig temps que puja en intensitat. Després de tant mareig costa de deliverar quina de les tres apostes hauria sigut la més adeqüada. La resposta? el 25 de maig a Oslo.

En podeu veure el video oficial aquí:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s